ÇORUM / MERKEZ - Anadolu Özel Eğitim Meslek Okulu

May

MÖZEM KAPSAMINDA OKULUMUZ REHBERLİK SERVİSİ KOORDİNESİNDE İŞKUR İŞ VE MESLEK DANIŞMANLARI TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZİN AİLELERİNE  MESLEK DANIŞMANLIĞI SEMİNERİ VERİLDİ.  KATKILARINDAN DOLAYI İŞKUR'A, MESLEK DANIŞMANLARINA VE OKUL REHBERLİK SERVİSİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

TRAFİK HAFTASI KAPSAMINDA ÇORUM JANDARMA PERSONELLERİ ÖĞRENCİLERİMİZDE FARKINDALIK OLUŞTURMAK İÇİN BİLGİLENDİRME ÇALIŞMALARI YAPMIŞLARDIR. JANDARMA TEŞKİLATINA OKULUMUZ ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

EKPSS SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Sporda Başarılarımız,Öğrencilerimizi Kutlarız.

Özel sporcular gençler  Mental ve down kategorisinde toplam 18 öğrenci ile masa tenisi il birinciliği ve ikinciliği   ,3*3 basketbolda il birincisi  ,atletizmde atma ,atlamave koşu branşlarında toplam 8 birincilik 2 tane ikincilik 1 tane de üçüncülüğümüz var.Öğrencilerimizi Kutlarız.Öğretmen ve öğrencilerimizin emeğine sağlık.

Acil durumlarda  1️⃣1️⃣2️⃣

Mrt

"Mükemmeliyet Merkezi Öğretmenleri İçin Öğretim Süreçlerinin Desteklenmesi Eğitimi" Prof. Dr. Yasemin ERGENEKON ve ekibi tarafından tüm öğretmenlere teorik ve uygulamalı olacak şekilde verildi.

Mrt

Özel Eğitimde Mesleki Eğitimin Güçlendirlmesi Projesi Başladı.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.Yılında Türkiye iklim kriziyle mücadelesine ortak olmak ve kalıcı yeşil miras bırakmak amacıyla Yelda KILIÇASLAN ve Zübeyde YANAR hocalarımızın öncülüğünde kurulan e Twinning Sosyal Sorumluluk Projesine Anadolu Özel Eğitim Meslek Okulu öğretmenleri ve öğrenciyle destek veriyoruz.

Haz

2022-2023 Mezunlarımızın mezuniyet sevincinde öğrencilerimizle  birlikte olan İl Milli Eğitim Müdür yardımcımız Tahir Demir beye teşekkür ederiz.Öğrencilerimizin,okul yöneticilerimize,öğretmenlerimize,okul hemşiremize ve destek veren tüm personelimizin emeklerine sağlık.

May

Sanatla Büyüyelim Projemiz Özel Eğitim Sınıf Öğretmenlerimiz Bahar ÖZEN, Ezgi ÖZKUBAT ve öğrencileri ile birlikte başlamış bulunmaktadır.

Projemiz Türkiye'den, Azerbaycan'dan ve Romanya'dan ortak ve kurucularımız isbirliğinde çalışmalarını yürütecektir.

Ock

Okulumuz 11-B sınıfı öğrencileri 'GELECEĞE DÖNÜŞÜYORUZ' adlı eTwinning projesine katıldı.